Kære H-bådssejler

Amtoft Lystbådelaug og Foreningen af Danske H-bådssejlere har fornøjelsen af, at invitere til Danmarksmesterskaberne i H-båd i dagene 6. til den 9. juli (uge 27) - 2017.

Danmarks måske mindste sejlkub afholder DM for den største sejlerklasse.

Amtoft ligger lige midt i Limfjorden i et af Danmarks smukkeste og tyndest befolkede områder. Samtidig har byen og området en stor koncentration af H-både. Sejlklubben har i de seneste år været værter for 3 VM-udtagelsesstævner i H-båden, og tidligere nogle stævner uden ranglistestatus. Amtoft er kendt for hygge og gæstfrihed.

DM er meget mere end at finde en Danmarksmester.

I sejlermiljøet i Amtoft glæder vi os til Danmarksmesterskaberne! Vi er selvfølgelig spændte på, hvem der skal blive Danmarksmester i Amtoft.

Vi kender H-bådssejlerne godt. Vi ved, at mange vil gøre alt hvad de kan for at fravriste Claus Høj Jensen titlen som Danmarksmester. Vi ved også at det ikke kun er derfor, at H-bådssejlerne kommer til Amtoft. Vi arbejder henimod, at lave et stævne som:

  • Bliver super hyggeligt for sejlere og deres familier.
  • Vil noget med ungdommen i H-bådsklassen.
  • Har flere konkurrencer i selve konkurrencen om Danmarksmesterskabet.
  • Giver sejlerne mindeværdige oplevelser.

H-både er noget særligt i Amtoft.

I Amtoft er H-både noget meget særligt. Vi elsker klassen, bådtypen og fælleskabet omkring at sejle. I Amtoft er sejlads og især H-både noget vi tager alvorligt.

Vi håber, at mange teams har lyst til at komme til DM og til Amtoft.

Hvis du klikker på en linkene herunder, kan du læse/se hvordan stævner i Amtoft er forløbet.

H-Bådsstævne i Amtoft - bliver ikke hyggeligere   H-båds Tatoo   Stegger slog Høj-Jensen med et mulehår  Elite og Bredde mødes i Amtoft